Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ένας νέος χώρος ενημέρωσης.

Tον τελευταίο καιρό , καθολικό ήταν το αίτημα  στον χώρο της έλξης για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού χώρου , απο όπου οι  μηχανοδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται έγκυρα για τις εξελίξεις που  αφορούν τον χώρο εργασίας μας .
Σε αυτό το αίτημα , έστω και καθυστερημένα αλήθεια , ανταποκρινόμαστε , δημιουργώντας το ιστολόγιο αυτό .
Το βήμα εδώ θα είναι ανοικτό για όλους , ενώ θα λειτουργεί αποκλειστικά  σαν μέσο ενημέρωσης των συναδέλφων .
Αυτό άλλωστε ήταν και το αίτημα .
Ελπίζουμε και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε  συνεργασία αλλά και στην καλή διάθεση όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν για την  σωστή ,έγκυρη και αντικείμενική ενημέρωση των εργαζομένων στον κλάδο της έλξης .

11 σχόλια:

  1. Χαιρετίζω την προσπάθεια και σε ότι έχει σχέση με την ενημέρωση μας θα συμβάλω και εγώ από την θέση μου για την καλύτερη ενημέρωση του Μηχανοδηγού. Με το στέκι της Έλξης ο Μηχανοδηγός αποκτά ένα μέσο λόγου καί ενημέρωσης ας στηρίξουμε την προσπάθεια. ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που πιεζόμαστε ασφυκτικά που το έδαφος υποχωρεί κάτω από τα πόδια μας που έχομε στοχοποιηθεί - και όχι τυχαία- τώρα λοιπόν το βήμα αυτό πρέπει να γίνει ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη αρχη, καλα αποτελεσματα (βραχυ-μακρο=προθεσμα). οτι καλυτερο για ολους τους (παντα...κ οσο το αισθανονται!!) συναδελφους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθατε στο διαδίκτυο. Καλή δύναμη και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ξεκίνημα . Για ένα καλό συνάδελφο που έχει ευεργετήσει η πολιτική της κυβέρνησης !
    http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,770889,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθε τι καινούργιο χρειάζεται στήριξη, καθε τι παλιο ανανέωση. Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη αρχη Στρατικης Δημητρης πρωην μηχανοδηγος νυν αρχαιοφυλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ Η Χ Α Ν Ο Δ Η Γ Ο Σ ......................... τι ομορφη λεξη................................ Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ ............................και πως τον καταντησανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή αρχή .
    Αν και άργησε έγινε πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την φωτιά της δημιουργίας δεν την συντηρούν οι φυλακισμένοι φύλακες της κληρονομιάς των νεκρών, ούτε οι λογικοί και πρακτικοί που περπατούν πάντα στα σίγουρα και αποφεύγουν να κάνουν ένα βήμα εκεί που το έδαφος κουνιέται κάτω από τα πόδια τους, ούτε οι ήρεμοι επιστήμονες οι φορτωμένοι σοφία μα χωρίς μακρινά οράματα και καμιά ανησυχία στην ψυχή, ούτε οι μικροί φιλόδοξοι που έταξαν ως σκοπό της ζωής τους, τους επαίνους των πρεσβυτέρων, την κοινωνική υπόληψη και ένα τιμητικό αξίωμα. Την φωτιά την συντηρούν οι ανυπόταχτοι οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος. Οι άνθρωποι που τους σέρνει το πλεόνασμα των δυνάμεων τους πιο μακριά από τους ορίζοντες και πιο ψηλά από το επίπεδο του πλήθους .......

    Tα πύρινα λόγια του Γ. Θεοτοκά από το «ελεύθερο πνεύμα»

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνάδελφε Ναθαναηλ , ευχαριστούμε για τα λόγια σου.

    Μάλιστα θα κλέψουμε το απόσπασμα αυτό και θα το βάλουμε στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή