Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Εντάσεται στα ΒΑΕ η ειδικότητα του μηχανοδηγού

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες στο πόρισμα της επιτροπής που εξετάζει την λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα , η ειδικοτητά μας εντάσεται   στα ΒΑΕ .

2 σχόλια:

  1. Για την ακρίβεια,εντάσσονται όσοι είναι ασφαλισμένοι μετά το 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινάει το σαφάρι οφειλετών του δημοσίου από δικηγόρους
    Παρασκευή, 23/09/2011 Εκτύπωση άρθρου
    Του Σπύρου Δημητρέλη
    Πιάνουν δουλειά στο υπουργείο Οικονομικών οι ιδιώτες που θα πολιορκήσουν όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο.

    Υπεγράφη η σχετική απόφαση από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο που ορίζει ότι δικηγόροι, δικηγορικά γραφεία και ελεγκτικές εταιρείες θα κάνουν φύλλο και φτερό την περιουσιακή κατάσταση των οφειλετών και συγγενικών τους προσώπων προκειμένου να εντοπίσουν πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία (ακόμη και ακίνητα ή τραπεζικές καταθέσεις στο εξωτερικό) που μπορούν να δεσμευτούν και να εκποιηθούν με πλειστηριασμό.

    Ειδικότερα, η απόφαση ορίζει ότι οι ιδιώτες θα έχουν σαν αντικείμενο να ερευνούν διεξοδικά τα δεδομένα συγκεκριμένων υποθέσεων οφειλετών του Δημοσίου βασική οφειλή, κατά προτίμηση άνω των 150.000 ευρώ, προκειμένου να εντοπίσουν επιπλέον περιουσιακά τους στοιχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των ίδιων των οφειλετών, όπως ακινήτων που δεν έχουν δηλωθεί στην εφορία ή δεν έχουν μεταγραφεί, απαιτήσεων στα χέρια τρίτων, ειδικών περιουσιακών στοιχείων, περιουσιακών στοιχείων ή επιχειρήσεων που μεταβιβάστηκαν προκειμένου να μην μπορεί να τα δεσμεύσει το υπουργείο Οικονομικών, περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν από τρίτους με χρηματικούς πόρους του οφειλέτη, εικονικών μεταβιβάσεων, εικονικών βαρών, τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό κ.λπ. Επίσης θα πρέπει να υποδείξουν πρακτικές και να παράσχουν νομικές συμβουλές με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης των οφειλετών που θα αποκαλυφθούν με την νομική έρευνα.

    Η απόφαση ορίζει ότι οι ιδιώτες δεν θα έρχονται σε καμμιά περίπτωση σε επαφή με τους οφειλέτες όχι μόνο κατά την διενέργεια των ερευνών αλλά και για τρία χρόνια μετά τη λήξη της σύμβασής τους με το δημόσιο δεν θα έχουν δικαίωμα να αναλαμβάνουν υποθέσεις τους. Παράλληλα οι ιδιώτες αποκτούν πλήρη πρόσβαση στα φορολογικά δεδομένα των οφειλετών αλλά δεσμεύονται από τις διατάξεις του φορολογικού απορρήτου και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους. Η αμοιβή των ιδιωτών κυμαίνεται από 200 έως 1.000 ευρω ανά υπόθεση ανάλογα με το αν η έρευνά τους οδήγησε σε εισπρακτικά αποτελέσματα.

    spiros.dimitrelis@capital.gr


    Πηγή:www.capital.gr

    Ευτυχώς την γλυτώνουμε, νά και μιά εξαίρεση των κανόνων για την Έλξη!!!, με όσα διατυμπάνιζαν τόσο διάστημα, οι μισθωτοί και αστοιχείωτοι δημοσιογράφοι, θα έπρεπε με την λογική τους, όλοι οι Μηχανοδηγοί να είναι "Μπρούκληδες" και να φοροδιαφεύγουν!!!!!!. Εδώ, λέτε να δούμε κάποιες εξαιρέσεις; δηλ. η λίστα με τα ονόματα θα είναι πλήρης; Ποιός Δικηγόρος κόβει αποδείξεις; αφού οι περισσότεροι ζούν με εισόδημα φτώχειας!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή