Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Διεκδίκηση δεδουλευμένων 2009 - 01/02 -2010

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί ομαδική αγωγή μέσω του δικηγόρου κ. Λαγούση ...

για την διεκδίκηση του υπολοίπου των δεδουλευμένων ( μη αποδοτέα ) για το έτος 2009 και για τους 2 πρώτους μήνες του 2010 ( οπότε και μέχρι τότε δεν είχε εφαρμοστεί το πλαφόν στις αποδοχές που όριζε το μνημόνιο ). Μάλιστα σε μηχανοστάσια έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία τοπικών συνδικαλιστών , η διαδικασία συγκέντρωσης των εξοφλητικών των μηχανοδηγών , προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία .

Οι συνάδελφοι που έχουν τέτοιες εκρεμότητες ας επικοινωνήσουν με τους συνδικαλιστές της ΠΕΠΕ .

Τέλος στο αμέσως επόμενο διάστημα , θα καταβληθεί μέρος των αναδρομικών του δικαστηρίου της ανάκτησης ,  που αρχικά πληρώθηκε σε πολλούς  συναδέλφους στην Βόρεια Ελλάδα ( η πληρωμή εξαρτάται απο την σειρά εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων ).

Για οποιαδήποτε εξέλιξη , το στέκι θα ενημερώσει άμεσα τους συναδέλφους .

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Σήμερα Τετάρτη 7/9/2011 και ώρα 19.17, μαζεύονται οι Μηχανοδηγοί (Παλιόπαιδα) της Θεσ/νίκης, που εντάχτηκαν στην Έλξη - 29/8/1984, σε μιά ήσυχη ταβέρνα "ΑΜΠΕΛΟΣ", στα Κωνσταντινουπολίτικα.
    27 ολόκληρα χρόνια συνεχούς εργασίας για όλους!!!!.
    Πολλά συμβάντα, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε όχι τόσο ευχάριστα!
    Η βραδιά αυτή έχει να κάνει μόνο με διασκέδαση, πειράγματα και υπόσχεση ότι και η επόμενη χρονιά θα μας βρεί πάλι όλους μαζί.......!
    Καλά να περάσουμε λοιπόν, για δέ τους ελεύθερπυς "καλούς αρραβώνες!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή