Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων .Δικαστική απόφαση για καταβολή δεδουλευμένων

Δικάστηκαν σήμερα στην Ευελπίδων ....

τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στις μετατάξεις ,  7 συναδέλφων( Σκαλής Κ. , Φωτιάδης Γ. , Γιαννακόπουλος Γ. - Μηχ/σιο ΜΑΙ -  , Χόνδρος Π. Μηχ/σιο Λάρισας , Κωστόπουλος Κ. Μηχ/σιο Αλεξανδρούπολης , Τσάκαλο Ι. ,Μηχ/σιο Δράμας ,  Ζαγγογιάννη Γ., Μηχ/σιο Λειανοκλαδίου . Όπως είναι ήδη γνωστό η υπόθεση έχει ανατεθεί από την ΠΕΠΕ  στο δικηγορικό γραφείο του κ. Παπαδημητρίου .

Ευχάριστα νέα θα ακούσουν 248 πρώην και νυν συνάδελφοι μηχανοδηγοί , αφού θα τους καταβληθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση που αφορούσε  δίκη που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια (αφορά την δεκαετία 80-90), και αφορούσε διαφορές στην πληρωμή των Κυριακών , νυχτερινών .
Η καταβολή θα γίνει σε δόσεις  με την 1η δόση να ξεκινά ίσως και στις 16 Σεπτέμβρη .

Επειδή υπάρχουν και εν ενεργεία συνάδελφοι που θα λάβουν το ποσό , ας απευθυνθούν στους τοπικούς συνδικαλιστές που προφανώς θα έχουν την λίστα με τους δικαιούχους .

Το στέκι θα ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.

1 σχόλιο:

  1. Πρωην συναδελφοι σιδ/κοι γεια σας.
    Εμεις οι μετεταγμενοι σε διαφορες υπηρεσιες παρακολουθουμε με ενδιαφερον το blog σας για ενημερωση κι ισως για καποια θεματα που μπορει να αφορουν κι εμας.
    Ερωτω λοιπον αν τα συγκεκριμενα αναδρομικα αφορουν και τους συναδελφους της κινησης κι αν ναι ποιοι ειναι.
    Επειδη η ενημερωση που εχουμε απο τους πρωην συν. της κινησης ειναι φειδωλη για να μην πω ανυπαρκτη, εμεις οι μετεταγμενοι του προσωπικου κινησης ζητουμε να μας αποσταλλει αν ειναι δυνατον η κατασταση με τους δικαιουχους αν μας αφορα βεβαια στο email
    vargian@gmail.com
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή