Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

24 ωρη Απεργία την Πέμπτη 22/09/2011

Η Π.Ο.Σ. εξήγγειλε πριν από λίγο την συμμετοχή της στην 24άωρη απεργία   των εργαζόμενων στα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , την Πέμπτη 22/09 ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για χιλιάδες απολύσεις - εφεδρεία στο Δημόσιο .

Ως εκ τούτου αναβάλλεται η συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ που ήταν προγραμματισμένη για  την Πέμπτη, αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συγκέντρωση-συνέλευση  στο Ρέντη στις 17.00 στο Κ.Ε.Κ.


Όλοι οι μηχανοδηγοί από την έδρα του ΜΑΙ θα πρέπει να δώσουν το παρών και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Καρόλου στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου