Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάληψη στην Καρόλου ( Νεότερη ενημέρωση )

Συμβολική  κατάληψη πραγματοποιήθηκε  το πρωί στην Καρόλου , στα πλαίσια των αντιδράσεων για το σχέδιο μισθωτής εφεδρείας .
Πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνεδρίαση της διοίκησης της ΠΟΣ , με συμμετοχή

πολλών εργαζομένων που έλαβαν τον λόγο εκθέτοντας τον προβληματισμό τους για τα όσα συμβαίνουν και προτείνοντας δράσεις για την αντιμετώπιση των σχεδίων της Κυβέρνησης .
Υπήρξαν και αρκετοί μηχανοδηγοί στον χώρο της συνέλευσης .
Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης ήταν η απόφαση για άμεση ανάληψη δράσεων από την ΠΟΣ ( ενημερωτικά φυλλάδια στο επιβατικό κοινό , πιθανά ραδιοφωνικά σποτ , συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας , δικαστικός αγώνας  ), επικοινωνία με τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς( ΟΑΣΑ - ΣΤΑΣΥ κτλπ)  που θίγονται για συνεργασία και δημιουργία κοινού μετώπου αγώνα , αλλά και απεργιακή κινητοποίηση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες .
Τέλος , αποφασίστηκε ( εξέφρασαν διαφωνία  ΔΕΣΚ - ΣΕΚ  )  η λήξη της κατάληψης.   .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου