Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση του προεδρείου της Π.Ο.Σ. στο Υ. Μεταφορών

Το προεδρείο της Π.Ο.Σ. βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Υπουργείο Μεταφορών , ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκε το μεσημέρι .Στην συνάντηση θα παραβρεθούν επίσης ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ε. Θεοδωρόπουλος Ε. καθώς και οι πρόεδροι των σωματείων του Προαστιακού και της ΕΡΓΟΣΕ .
Η συνάντηση έγινε με τον νέο Γενικό Γραμματέα κύριο Μπουρδάρα και σύμφωνα  με πληροφορίες ειπώθηκε  ότι δεν έχει ακόμα προχωρήσει καμία διαδικασία για το θέμα της μισθωτής εφεδρείας στον όμιλο ΟΣΕ , το οποίο όμως  θα εξετάσουν οι Διοικήσεις το επόμενο διάστημα εν αναμονή και του προεδρικού διατάγματος .
Δεν υπήρξε καμία δέσμευση  για το αν θα φύγουν έφεδροι ή όχι, εργαζόμενοι από τον σιδηρόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου