Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Παρουσία της ΠΕΠΕ στο συντονιστικό των συγκοινωνιών

Συνεδρίασε σήμερα το συντονιστικό των συγκοινωνιών - οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν αργότερα - .Για πρώτη φορά έδωσε το παρόν και η ΠΕΠΕ .
Στην συνεδρίαση τονίστηκε ότι κύριο μέλημα του σωματείου μας είναι η ενοποίηση των κοινωνικών ομάδων και των εργαζομένων γενικότερα ενάντια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές .Ενοποίηση που σαν στόχο έχει την ανατροπή των πολιτικών που εφαρμόζονται σήμερα και εξοντώνουν τους εργαζόμενους.
Δόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά που κήρυξε νόμιμη την 3ημερη απεργία μας και δηλώθηκε η αλληλεγγύη μας στον αγώνα των συναδέλφων στις συγκοινωνίες. Θα πρέπει να γίνει  προσπάθεια για καλύτερο συντονισμό προκειμένου να μην υπάρχουν φαινόμενα σαν αυτό της προηγούμενης Πέμπτης και Παρασκευής .
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και μίλησε ( έπειτα από συνεννόηση )ο συνάδελφος Γενιδούνιας Κώστας ,  μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΠΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου