Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τα απίστευτα που ζούμε νο 2( ΔΙΚΑΜ το μεγαλείο σου )

Συνεχίζει να παραβιάζει κανονισμούς ο ΔΙΚΑΜ.
Για άλλη μια φορά έβγαλε τα απωθημένα του για τον κλάδο έλξης .

Σήμερα αποφάσισε να στείλει σε έκτακτη Περιοδική Ιατρική Εξέταση και επιπλέον ψυχοτεχνική εξέταση συναδέλφους επειδή λέει ενεπλάκησαν σε συμβάντα .(που προβλέπεται αυτό )...
Όχι μόνο είναι προσβλητική η στοχοποίηση των συναδέλφων αλλά και επικίνδυνη για τον κλάδο .
ΔΕΝ διαφωνούμε με την περιοδικό έλεγχο όλων των μηχανοδηγών με ιατρικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις , αλλά με την επικίνδυνη λογική του ΔΙΚΑΜ που θέλει να εισάγει νέα ήθη και έθιμα κατά παράβαση όλων των κανονιστικών διατάξεων  συνδυάζοντας απευθείας συμβάντα με ψυχοτεχνικές εξετάσεις .
Την διαλυμένη υποδομή δεν την είδε , την εγκληματική του υπογραφή για μηχανοδήγηση 6 ωρών σε δίκτυο χωρίς ATP και ταχύτητες 160 χλμ δεν την θυμάται , την εκβιαστική του πίεση στο προσωπικό  για ταχύτητες 160 χλμ εκεί που δεν υπάρχει κανένα σύστημα ασφαλείας ίσως την ξέχασε .
Εμείς όμως όχι .
Η εμπάθεια του απέναντι στον κλάδο των μηχανοδηγών όχι μόνο είναι πλέον ολοφάνερη αλλά και επικίνδυνη .
Ένας προϊστάμενος με 2ετή παρουσία σε  μια διεύθυνση που δεν εισήγαγε καμία καινοτομία , δεν προέβλεψε καμία νέα διαδικασία και απλά συνεχώς επιχειρούσε να υποβαθμίσει τον κλάδο της έλξης σπάζοντας τα νεύρα των μηχανοδηγών και όχι μόνο .
Έχουμε πολλά να γράψουμε , αλλά δεν το κάνουμε σεβόμενοι πρώτα από όλα τον εαυτό μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου