Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ υπάρχει κανένα νεότερο για την εφεδρεία .

Εν αναμονή των προγραμματικών δηλώσεων ΔΕΝ υπάρχει κανένα νεότερο για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας .Κάποια ανώνυμα blogs το Σαββατοκύριακο διοχέτευσαν φήμες για εξαίρεση των εργαζόμενων στις αστικές συγκοινωνίες .Κανένα απο τα γνωστά ΜΜΕ ή site στο διαδίκτυο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής .
Αντίθετα σήμερα στον Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου , ο κ. Βορίδης άνοιξε το παράθυρο για σημαντικές αλλαγές στο σχέδιο της απελευθέρωσης των ταξί .
Δήλωσε επίσης (δυστυχώς) ότι όποια δέσμευση έχει αναλάβει  η χώρα θα εφαρμοστεί. 
Και το πολυνομοσχέδιο είναι μια από αυτές .
Ελπίζουμε να αναθεωρηθεί η άποψη του αυτή κατά την διάρκεια των προγραμτικών δηλώσεων της αντισυνταγματικά διορισμένης κυβέρνησης .(ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ )
Ακούστε τι είπε ο κ. Βορίδης στον real fm 97,8 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου