Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός να διαλέξουμε ....

Είναι καιρός να διαλέξουμε  σε ποια πλευρά θα ανήκουμε , με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.
Δεν είναι η ώρα για να περισώσουμε ότι μπορούμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν όσοι θέλουν να μας κοιμίσουν , μέχρι την επόμενη ...δόση , είναι η ώρα της ανατροπής , η ώρα και της προσωπικής ευθύνης του κάθε εργαζόμενου.

Ένα κλασσικό απεργιακό τραγούδι από την Αμερική του μεσοπολέμου (γράφτηκε το 1931 κατά την διάρκεια των πολύ  σκληρών συγκρούσεων μεταξύ των εργατών στα ορυχεία και των εταιρειών τους )  και  που στην Ελλάδα δυστυχώς  οι περισσότεροι το  μάθαμε από διαφήμιση ....γνωστού ποτού.

Για σήμερα 1.12 δεν θα γίνει καμιά ανάρτηση .
Ραντεβού στην πορεία.....


2 σχόλια:

  1. Αν οι πλευρες ειναι φασιστες κομμουνιστες και ηλιθιοι σαφως ειμαστε με τους κομμουνιστες!
    Αν οι πλευρες ειναι ελληνες και ξενοι ειμαστε με τους κομμουνιστες!
    Αν οι πλευρες ειναι βορειοι και νοτιοι ειμαστε με τους κομμουνιστες!
    Αν παλι δεν ειναι αυτες οι πλευρες τοτε παλι με τους κομμουνιστες ειμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι kyuss εμείς όλοι δηλώνουμε μα……κες .
    Ναι συνάδελφε!!!!! Ακόμη και ο βόθρος έχει διαβαθμίσεις, και εμείς όλοι κάτσαμε στη βαθμίδα που γράφει, ο Μα….κας.
    Κάτσαμε εκεί όλοι μαζί και όποιος πάει να γλιστρήσει τον κρατάμε στη θέση του ΜΑ……ΚΑ.
    Ναι kyuss τον κρατάμε γιατί είναι αδερφός ΕΛΛΗΝΑΣ αδιαφορώντας για το τι ήταν πριν και κατά πόσο έχει συναινέσει ΑΘΕΛΑ Η ΘΕΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ, είναι αδερφός kyuss και εάν δεν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, πρέπει να χαθούμε μαζί του γιατί ότι και εάν πετύχαμε, το πετύχαμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ μαζί αδιαφορώντας για το εάν ήταν φασίστας ,ηλίθιος, βόρειος ή νότιος.
    Ναι kyuss τον κρατάμε εκεί για να ψαχτούμε όλοι μαζί για τα πολλά που μας φταίνε και τα μέγιστα που μας ενώνουν και για τη κατρακύλα της μα….σμένης θέσης.
    Από εκεί και μετά και από αυτή τη θέση είναι ο ωκεανός με το μεγαλύτερο βάθος και πλάτος των βοθρολυμάτων του αποστάγματος της ιστορίας που την απαρτίζει το προλεταριάτο της μπόχας της ξεφτίλας και της αηδίας με ορίζοντα τις εσχατιές της Σιβηρίας που από τη κατάρα του ΠΟΝΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ δεν κολωμαλιάζει να κάτσει ο πόλος της ΓΑΙΑΣ που ντρέπεται για τη θέση που του πρέπει να υπακούει σε σοφούς προαιώνιους νομούς προς το παρόν άγνωστους σ’ εμάς.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ kyuss ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
    Και λογικό ακούγεται όταν πρέπει να ξεκινήσει ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ από το «Ο»

    Να είσαι πάντα καλά αγαπητέ συνάδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή