Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Απολογίες για ταχύτητες

Σωρηδόν πέφτουν τις τελευταίες μέρες οι απολογίες για τις ταχύτητες σε όλα τα μηχανοστάσια.
Τελικά είναι να απορεί κανείς .Μέχρι το πολύ κοντινό χτες οι Διοικητικοί μας παράγοντες μετέφεραν σε όλα τα κλιμάκια το σαμποτάζ που κάναν οι μηχανοδηγοί στα δρομολόγια.
Δικαιολογίες για λευκές απεργίες από τον κλάδο έλξης (επειδή μας κόψανε την ανάκτηση κτλπ) που σαμποτάρει τα σχέδια αναδιοργάνωσης και εξυγίανσης της εταιρείας .
Αυτοί οι μηχανοδηγοί άλλωστε φταίγανε για όλα .
Τώρα όμως οι απολογίες έρχονται με ....αναδρομική ισχύ (ακόμα και 2 και 3 μήνες πίσω).
Και διαπιστώνει τελικά ότι οι μηχανοδηγοί όχι μόνο δεν κάνανε λευκή απεργία , αλλά τρέχανε για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούσε η Διοικητική ανεπάρκεια .
Φυσικά η αγωνία είναι να μην φανούν τίποτα miesens στον ορίζοντα για το τροχαίο υλικό που πιθανολογείται να  έχει αστοχία .Για αυτό και πάνε να χρεώσουν με τις απολογίες τον κλάδο .
Κύριοι αν έχετε κότσια , απολογία και για άλλα μέρη του δικτύου .
Επειδή εμείς δεν συμφωνούμε με τις παραβιάσεις , αν η Διοίκηση είναι σοβαρή να ψάξει και άλλα κομμάτια , όπου η χάραξη δεν βγαίνει με τίποτα με τις ταχύτητες που προβλέπει το εγχειρίδιο .
Θα περιμένουμε και θα επανέλθουμε .
Είμαστε ενοχλητικοί και μας αρέσει που διαπιστώνουμε τον εκνευρισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου