Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αγωγές θα καταθέσει η ΠΕΠΕ


Συνεδρίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΕ. Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΣ αλλά και η ενίσχυση του αγώνα ενάντια στην παράνομη πράξη της κατάργησης της ΣΣΕ. Για τον σκοπό αυτό και αν δεν αλλάξει η στάση των διοικήσεων των εταιριών του ομίλου ΟΣΕ, η ΠΕΠΕ θα καταθέσει προσωπικές αγωγές κατά των υπευθύνων για την καταστρατήγηση των όρων της ΣΣΕ αλλά και των υπευθύνων για την παράνομη προσαρμογή και τις μειώσεις που επιβλήθηκαν με την εξόφληση Δεκεμβρίου.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αύριο θα καταβληθεί το επίδομα των Χριστουγέννων σε όσους το δικαιούνται (36000 μικτές απολαβές χωρίς να υπολογίζονται μέσα σε αυτές οι αναδρομικές αποδοχές του 2010 και οι υπερωρίες).
Αύριο συνεδριάζει το συμβούλιο των αντιπροσώπων. Το στέκι με νεότερη ανάρτηση θα ενημερώσει αναλυτικά για τα όσα έχουν αποφασισθεί το διήμερο αυτό στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου