Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Βόμβα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω

Ο συρμός θα ξεκινούσε σε λίγη ώρα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συρμός του μετρό βρισκόταν στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω και ο οδηγός πραγματοποιούσε τον καθιερωμένο έλεγχο πριν ξεκινήσει την νέα διαδρομή όταν κάτω από ένα κάθισμα βρήκε ένα χαρτόκουτο. Μέσα στο κουτί υπήρχε 1 μπετόνι βενζίνης, καλώδια, μπαταρίες και όλα αυτά κατέληγαν σ' ένα διακόπτη.

Ο μηχανισμός ήταν προγραμματισμένος να ενεργοποιηθεί όταν ο σταθμός θα βρισκόταν σε κίνηση. Η αστυνομία ενημερώθηκε για ύποπτο αντικείμενο και αμέσως έκλεισε ο σταθμός και απομακρύνθηκε ο κόσμος. Στο σημείο πήγε κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που διαπίστωσε ότι πράγματι επρόκειτο για βόμβα.

Ο μηχανισμός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζεται.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Ανοιχτός αυτήν την ώρα είναι και πάλι ο σταθμός του μετρό στο Αιγάλεω.


Στην ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί μεγάλη ανησυχία γιατί είναι η πρώτη φορά που επιδιώκεται βομβιστική επίθεση σε συρμό του Μετρό. 

Σημειώνεται ότι προ τετραετίας είχαν γίνει εμπρηστικές επιθέσεις σε ακινητοποιημένους συρμούς σε σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου