Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου- Ανακοίνωση Σωματείου Ηλεκτροδηγών Μετρό

Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου των συναδέλφων ηλεκτροδηγών Μετρό για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις .

Οι τοκογλύφοι δανειστές της Τρόικας επιβάλλουν μέτρα φτωχοποίησης, βάρβαρα, εξοντωτικά για έναν ολόκληρο λαό και η Κυβέρνηση απλά αποδέχεται να τα υλοποιήσει!!! Έτσι, η Ελλάδα βγαίνει επίσημα πλέον στο σφυρί με την ανοχή του κυβερνητικού «θιάσου»!!!
Δεν υπάρχει άλλη λύση από την αποτροπή αυτών των αντικοινωνικών τακτικών.
Απαιτείται η ενότητα όλων των δυνάμεων που αποτελούν το «ψηφιδωτό» της κοινωνίας (νέοι, άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι κτλ).

Το Σ.Η.Α.Μ., πραγματοποιεί 48ωρη Απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο 10 – 11 Φεβρουαρίου 2012.

Το συλλαλητήριο που έχει προγραμματισθεί για αύριο και μεθαύριο στο Σύνταγμα στις 11:00 π.μ., πρέπει να μας βρει όλους εκεί!!!



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΟΥΚΗΣ Χ.                               ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β.     

και η ανακοίνωση



Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Όπως ήδη γνωρίζετε, πραγματοποιούμε 48ωρη Απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο 10 & 11 Φλεβάρη 2012, υπερασπιζόμενοι την τιμή, την αξιοπρέπεια και τη δουλειά μας, απέναντι στη μεθοδευμένη ολοκλήρωση του κοινωνικού ολοκαυτώματος ! ! !
Επαναλαμβάνουμε πως, η μόνη εναλλακτική λύση είναι η οργάνωση του αγώνα όλων των εργαζομένων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα για τη συνολική ανατροπή αυτών των καταστροφικών πολιτικών.
Για τη μετακίνηση των απεργών προς και από το κέντρο της Αθήνας, οι συρμοί της Γραμμής 1 (Η.Σ.Α.Π.), θα κινηθούν από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 και τις δύο ημέρες της 48ωρης Απεργίας.
Καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να παραβρεθούν τις δύο αυτές ημέρες στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Συντάγματος στις 11:00 π.μ. (προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στο σταθμό του Μοναστηρακίου), καθώς και στο συλλαλητήριο της Κυριακής στις 17:00, επίσης στο Σύνταγμα.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ!!!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΚΗΣ Χ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου