Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση Σωματείου Ηλεκτροδηγών ΜΕΤΡΟ

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του σωματείου Ηλεκτροδηγών του Μετρό που μας ήρθε πριν απο λίγο.
Σε αυτήν οι συνάδελφοι ηλεκτροδηγοί τονίζουν ότι  η μόνη λύση είναι η οργάνωση του αγώνα όλων των εργαζομένων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, για την συνολική ανατροπή αυτών των καταστροφικών πολιτικών και την απόρριψη των εκβιασμών των Τροϊκανών.
Διαβάστε την >



 Ακύρωση και κατάργηση του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας!
 Μείωση του κατωτάτου μισθού!
 Περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων!
Απέναντι στη μεθοδευμένη ολοκλήρωση του κοινωνικού ολοκαυτώματος, η μόνη εναλλακτική λύση είναι η οργάνωση του αγώνα όλων των εργαζομένων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, για την συνολική ανατροπή αυτών των καταστροφικών πολιτικών και την απόρριψη των εκβιασμών των Τροϊκανών.
Για τους λόγους αυτούς και επειδή είναι τεράστια η βαρύτητα της αυριανής κινητοποίησης, το δίκτυο πρέπει να λειτουργήσει μόνο για την εξυπηρέτηση της Απεργιακής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα στις 11:00 π.μ.
Οι συρμοί του Μετρό (αλλά και όλης της ΣΤΑ.ΣΥ.) αύριο Τρίτη 07/02/12, θα κινηθούν από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00, δηλαδή μόνο για την διευκόλυνση του Συλλαλητηρίου.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΚΗΣ Χ.
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου