Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έτοιμο το πρόγραμμα μαθητείας των 13 βοηθών.

Έτοιμο είναι το πρόγραμμα μαθητείας των 13 συναδέλφων βοηθών μηχανοδηγού.Η μαθητεία θα διαρκέσει 134 εργάσιμες ημέρες (352 ώρες θεωρία και στατική εκπαίδευση και 704 ώρες πορεία) και θα περιλαμβάνει όλο το τροχαίο υλικό αλλά και εκπαίδευση στις σήραγγες κτλπ.
Έχουν επιλεγεί οι εκπαιδευτές από ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ και απομένουν οι τελικές υπογραφές από τις αρμόδιες Διευθύνσεις και κάποιες εκκρεμότητες με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που επιδοτούν μέρος του ποσού που θα ξοδευτεί για την εκπαίδευση.
Ελπίζουμε να μην καθυστερήσουν να δώσουν τις τελικές υπογραφές οι αρμόδιες Διευθύνσεις για ένα θέμα που  έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου