Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σχετικά με την μαθητεία των 13 βοηθών

Είχαμε ξαναγράψει στις 12 Μαρτίου  ότι έχει εκπονηθεί το πρόγραμμα μαθητείας των 13 βοηθών και αναμενόταν η έγκριση  του ΟΑΕΔ για την ένταξη του  σε επιδοτούμενα προγράμματα.
Απο ότι φαίνεται και αυτό το πρόβλημα λύθηκε , το πρόγραμμα μαθητείας βρίσκεται για υπογραφή στο γραφείο του κ. Ζηλιασκόπουλου και πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι η 23η Απριλίου.(Αμέσως μετά την Κυριακή του Θωμά).
Η μαθητεία θα διαρκέσει 134 εργάσιμες ημέρες (352 ώρες θεωρία και στατική εκπαίδευση και 704 ώρες πορεία) και θα περιλαμβάνει όλο το τροχαίο υλικό αλλά και εκπαίδευση στις σήραγγες κτλπ.

1 σχόλιο:

  1. Ποιοι εχουν το δικαιωμα να παρουν μερος στην μαθητεια για τους 13 βοηθους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή