Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η εγκύκλιος για τις μετακινήσεις!

Την Παρασκευή δημοσιεύσαμε τις αλλαγές που επέρχονται στον τρόπο πληρωμής των μετακινήσεων  προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων.
Δημοσιεύουμε σήμερα  και την εγκύκλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο την οποία ξεκάθαρα προκύπτει ότι οι μηχανοδηγοί δικαιούνται αποζημιώσεις εκτός έδρας ενώ στην διανυκτέρευση προκύπτει και το επιπλέον ποσό των 10 Ε.
Αυτό που απομένει είναι η υλοποίηση απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ της απόφασης της , η οποία θα πρέπει να  έχει και αναδρομιική ισχύ.
Eλπίζουμε να μην αρνηθεί τα αυτονόητα η εταιρεία.
Τέλος, αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους  αυτούς που στην ψήφιση του 3891 ζητούσαν επιτακτικά την κατάργηση του ΚΔΑ.Ενός κανονισμού που είχε θεσπιστεί απο το 1926.
Τότε που η λογική κυριαρχούσε και όχι η λογική του παραλόγου που θέλαν να επιβάλουν οι γραφειάδες.Ίσως γιατί αυτοί δεν ξέρουν πως είναι να κάνεις 500 χλμ την μέρα, κάθε μέρα.

Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση....






< 2 η σελίδα



κλικ για  μεγέθυνση




3η σελίδα

κλικ για  μεγέθυνση 















σελίδα 4

κλικ για  μεγέθυνση





< σε αυτό το σημείο αναφέρει τα όσα δημοσίευσε το στέκι την Παρασκευή









<  Σελίδα 5



κλικ για  μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου