Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ευκαιρία η τροπολογία για την επιστροφή των μετατασόμενων !

Μεγάλη ευκαιρία για την επαναφορά των εν ενεργεία υποχρεωτικά μετατασόμενων μηχανοδηγών , αλλά και όσων εξαναγκάστηκαν σε οικειοθελή αίτηση είναι η τροπολογία που θα καταθέσει ο Υπουργός Υποδομών για την επιστροφή των συναδέλφων που εντάχθηκαν σε  καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.
Η ΠΕΠΕ θα πρέπει να επιδιώξει να ενταχθούν σε αυτήν και οι παραπάνω συνάδελφοι μας μηχανοδηγοί η παρουσία των οποίων είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Καλύτερο επιχείρημα απο τις 4247  μέρες ανάπαυσης και τις 10267 μέρες άδειας που οφείλονταν στο προσωπικό έλξης την 31.01.2012 δεν υπάρχει!
Είμαστε σίγουροι ότι η ΠΕΠΕ θα επιδιώξει και την επανένταξη των συναδέλφων μας !
Ο κ .Βορίδης θα πρέπει για άλλη μια φορά να πράξει το αυτονόητο.
Αυτό που αρνούνταν να εξετάσουν καν οι προκατοχοί του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου