Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Δεν μας είχαν περάσει ακόμα στα ΒΑΕ !!!!

Όπως είναι γνωστό σε όλους , με το ΦΕΚΒ 2778/02.12.2011 (Εκ παραδρομής είχαμε γράψει 2278...κλικ στοhttp://goo.gl/lgoqZ  για να διαβάσετε το ΦΕΚ ) ο κλάδος της έλξης και το επάγγελμα του μηχανοδηγού έχει ενταχθεί στις βαριές και ανθυγιεινές εργασίες.
Όλοι το ξέρουν εκτός από την Δ/νση Προσωπικού που ακόμα δεν έχει στείλει το σχετικό έγγραφο στις Οικονομικές Υπηρεσίες και στο Λογιστήριο προκειμένου να αλλάξει ο κωδικός ασφάλισης των μηχανοδηγών στο ΙΚΑ.
Έπειτα από σημερινές ενέργειες (μας ενημέρωσε το μέλος του ΔΣ , Γενιδούνιας Κώστας ) θα σταλεί το σχετικό έγγραφο και οι κρατήσεις θα είναι και αναδρομικές (περίπου 2% παραπάνω ) αφού η ένταξη του κλάδου ισχύει απο 01.01.2012.
Εννοείτε ότι δεν φέρουν την ευθύνη οι συνάδελφοι που εκτελούν οδηγίες , αλλού είναι το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου