Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Nέο εξώδικο της ΠΕΠΕ για τις Η/Α Siemens

Νέα εξωδική διαμαρτυρία της ΠΕΠΕ για τις Η/Α Siemens.
H ΠΕΠΕ επανέρχεται στο θέμα μετά το εξώδικο της 12ης Δεκεμβρίου 2011 (http://mixanodigoiose.blogspot.com/2011/12/siemens_13.html) ζητώντας ορισμό ανεξάρτητης αρχής για τη διερεύνηση του ζητήματος ενώ στηλιτεύει την απόφαση των Υπευθύνων  να υιοθετήσουν την μη αποτελεσματική, οικονομικά βλαπτική και εμβαλωματική λύση του περιορισμού της ταχύτητας των αμαξοστοιχιών.
Διαβάστε το εξώδικο της ΠΕΠΕ >

Του Σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης Ο.Σ.Ε.» (Π.Ε.Π.Ε.), που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Δημοσθ. Ομηρίδου Σκυλίτση 19, και εκπροσωπείται νομίμως

Προς

Την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Μεταφορές – Μεταφορικές Υπηρεσίες Επιβατών και Φορτίου Ανώνυμη Σιδηροδρομική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου αρ. 1 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Κοινοποιούμενη

Στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, που εδρεύει στην Αθήνα

                                                    -----------------
     Σε συνέχεια της από 12 Δεκεμβρίου 2011 εξώδικης δήλωσης-διαμαρτυρίας μας που σας κοινοποιήσαμε αναφορικά με τον έλεγχο των τροχών μηχανών SIEMENS H/A και της καταλληλότητάς τους, με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι απαξιώσατε να μας απαντήσετε, ενώ δεν υλοποιήθηκε το αίτημά μας περί ορισμού ανεξάρτητης αρχής για τη διερεύνηση του ζητήματος. Περιοριστήκατε απλά να υιοθετήσετε την μη αποτελεσματική, οικονομικά βλαπτική και εμβαλωματική λύση του περιορισμού της ταχύτητας των αμαξοστοιχιών. Για το λόγο αυτό επανερχόμαστε και σας καλούμε για μία ακόμη φορά να ελέγξετε με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες την καταλληλότητα των παραπάνω μηχανών και την ανυπαρξία κινδύνων, προκειμένου, εάν υφίσταται πρόβλημα, να τις αποσύρετε αμέσως και να μας ενημερώσετε για τα πραγματικά αίτια των διαπιστούμενων βλαβών.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα σε εκείνους προς τους οποίους απευθύνεται.

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Ε.

    Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
         Ε. Θεοδωρόπουλος                                                          Β. Τουρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου