Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Απο τρελό κ μεθυσμένο μαθαίνεις την αλήθεια;*

* Δημοσιεύουμε επιστολή  από τον Γλαύκο.

Θα μπορούσε κάποιος να οικοδομήσει τη ζωή του σ’ ένα  ανθρωποκεντρικό κόμμα με την επωνυμία ελληνικό σοσιαλιστικό κόμμα, ιδεολογία ΠΑΣΟΚ με το σύνθημα Αλλαγή που συνεχώς ο ηγέτης του την ετεροπροσδιορίζει  στο χρόνο  γιατί δεν του βγαίνει,  επειδή είναι το εισαγόμενο εν εξελίξει προκατασκεύασμα με κενά που το συμπληρώνουν  διαχρονικές επιβαλλόμενες προσθήκες  των άλλων με το "Μεγάλο Όνειρο" της  απέναντι όχθης  για ιδιοτελείς  λόγους και σκοπούς; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Μια Ζωή έργα υποδομής έφτιαχναν για το μέλλον τους, αυτοί πάντα προέβλεπαν.
Θα μπορούσε κάποιος να το κάνει  τρόπο ζωής; 
"Υφίσταμαι;" 
Θα μπορούσε να το στηρίξει επάνω σε πιόνια που τα κουνάει ο φόβος και η ανασφάλεια μέσα από κρυψώνες;
Δυστυχώς θα μπορούσε!!!!
Αλήθεια, θα μπορούσε να γνωρίζει κάποιος ποιος έβγαλε τον "σιδερένιο" από την κρυψώνα του και γιατί;  
Για ποιούς και ποιός έκανε την νεκρανάσταση; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!
Θα μπορούσε κάποιος να οικοδομήσει τη ζωή του σε υπερβατικό φιγουρίνι μεταγραφή στην  ΝΔ από την  Π.Ο.Λ.Α  που μετανιώνοντας  για την συμπεριφορά του στην μη ψήφιση του πρώτου μνημονίου, επανορθώνει επιβάλλοντας την κομματική γραμμή και πειθαρχία στους  λεβέντες της φακής, προκειμένου να ψηφίσουν το δεύτερο μνημόνιο που σφάζει τους νέους μας στο γόνατο και θυσιάζει στο βωμό των τραπεζών των νόμιμων τοκογλύφων τους Έλληνες και την Ελλάδα; 
Αλήθεια, θα μπορούσε να γνωρίζει κάποιος ποιος τον επέβαλλε και τι αντιπαρέθεσε για να σιγουρέψει την επιλογή του;  
Δυστυχώς θα μπορούσε!!!!
Αλήθεια, ποιος θα ήθελε να  είναι συνένοχος στην προδοσία ενός έθνους, εάν δεν είναι ταγμένος  στο σύστημα της νέας τάξης  πάντα με το αζημίωτο; 
Τι σοφή  παροιμία είναι αυτή που λέει: ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Ποιος θα μπορούσε να ξεχωρίσει τον μεθυσμένο από τον τρελό  όταν έχει μάθει πάντα ν’ ακούει αλλά ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ  να βλέπει;
Θα μπορούσε να γνωρίζει κάποιος γιατί ντρέπεται να βλέπει; 
Ίσως ναι, αλλά και όχι, γιατί πρέπει να κοιτάξουμε πολύ βαθιά μέσα μας.
Πάντως και οι δύο λένε την αλήθεια και όχι αυτό που θα θέλαμε ν’ ακούσουμε ε!!!

Δυστυχώς δεν είναι τίποτα συνώνυμο της βλακείας  του τύπου  λεφτά υπάρχουν σε απάνεμους κάβους χαρτογραφημένων νερών ξεχασμένα σε κρύπτες από Αγαρηνούς πειρατές και ίσως ν’ αποτελεί βλακώδη πρωτοτυπία που κοίμισε ένα έθνος ,μόνον οι επενδυτές των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου απέμειναν όψιμα με τη χαρά στα δόντια να ψάχνονται σαν κουρεμένα γίδια να βρουν το πώς τους πρέσαρε το PSI του ογκόλιθου.     
 Όλα όσα ζούμε είναι και ήταν προσχεδιασμένα, έχουν αρχή και τέλος.
Δυστυχώς  δεν μας αρέσει το τέλος ή δεν θα θέλαμε αυτό το τέλος.. 
Όμως τι κρίμα,  το γράφουν άλλοι για εμάς  μ’ εμάς πρωταγωνιστές, συμπρωταγωνιστές, κομπάρσους σε σενάριο και σκηνικό δικό τους.
Τι βλακεία τελικά είναι να φεύγεις στη μέση της ταινίας  με σένα πρωταγωνιστή σε αλλουνού  σενάριο!
Έχασες τη συνέχεια, έχασες το χρόνο που παίζει η ταινία, δεν κατάλαβες τον ποιητή και το νόημα. 
Βλέπεις, πολλές  φορές ο "Ύπνος αλλά και ο Μορφέας"!
Φαντάσου η ταινία να είναι όλη σου η ζωή!    
  
Πόσο μαλ….κία τελικά φαντάζει  η εικονική πραγματικότητα ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ του ΠΛΑΤΩΝΑ όταν γίνεται τρόπος ζωής αυτών που την εξηγούσε ο ίδιος κ’ έδινε έμφαση ως προς την αντίληψη και οξυδέρκεια του παρατηρητή  (ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ).
Θα μπορούσε κάποιος να επιβάλει τον χρόνο του ευάλωτου, παραμυθιασμένου υποκειμένου; 
Έχει κανένας τη διάθεση το θάρρος και τη μαγκιά  να πάει να μιλήσει στους δεσμώτες στα βάθη της σπηλιάς για την "αλήθεια και τον ήλιο;" 
Δυστυχώς δεν υπάρχει εεεεεεεεεεε!!!!!!!!! "ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ".

Άρα:  επιβεβαιώνουμε  αυτό που λένε οι έξω, «ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ»         

Ας φάμε λοιπόν στη μάπα τον εθνάρχη  που έβγαλε από την κρυψώνα τον  πατέρα του σύγχρονου Δημοσθένη με τα πιστόλια στον κρόταφο και πάνω στο τραπέζι που τ’ άρπαξαν  επιτήδειοι και πυροβολούν ως ληστές με τον ένα και μοναδικό νόμο.
Ας φάμε στη μάπα το μονότονο τζιτζίκι ν’ αγορεύει στο Ζάππειο 1 και Ζάππειο 2 και ν’ απευθύνετε σε ηλίθιους, βλάκες,  υποκείμενα των ΜΜΕ, βολεμένους  από το σύστημα δασκάλους, μεγαλοκαθηγητές του κώλου  που δεν είχαν και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τους γενάρχες τους, αυτούς  που είχαν ως κέντρο τον άνθρωπο, να τον υμνούν, να τον μαθαίνουν και όχι να τον δουλεύουν προσβάλλοντας κατάφωρα τη νοημοσύνη του. 
Και ας φάμε στη μάπα τους λυμένους δεσμώτες από εμάς τους πιθήκους, προκειμένου να μας διδάξουν  δημόσια διοίκηση και φορολογικές τεχνοτροπίες.
Οι από μέσα της σπηλιάς  θα μάθουν τους απ’ έξω το πώς πρέπει να ζουν. 
Τι λέτε ρε κουφάλες!!!!!!!!!   
Αλλά η τσούλα η ιστορία θα συνεχίζει να γράφει  για πολιτικά καθάρματα, προδότες  σουλατσαδόρους, ξεχασμένους από τον Χάρο και το χρόνο που έθεσαν τα θεμέλια προκειμένου να οικοδομήσουν σαύρες, ανίκανοι υποθηκοφύλακες και βλάκες ολκής την προδοσία ενός λαού και μιας χώρας προκειμένου να δικαιώνουν παλικάρια συναδέλφους που πολύ σωστά γράφουν «δεν φτάνουν μόνο δύο χρόνια για  ν’ αποδομηθεί ένα κράτος»    Αλλά και πάλι θα συνεχίζει να γράφει για καθάρματα  επαγγελματίες διαδηλωτές, επαναστάτες, βολεμένους  από το σύστημα που το υπηρετούν και το απομυζούν σαν βδέλλες διατυμπανίζοντας με Στεντόρεια Φωνή  τον αγώνα, του αγώνα, ω! Αγώνα της εργατικής τάξης  που ξέχασαν να εξηγήσουν την εικόνα της «εργατικής ροζιασμένης γροθιάς  του πατέρα» στο φόντο, όπου ξεκάθαρα σήμερα φαίνεται ν’ αποτελεί πλέον πρώτη εικόνα, «ο  γιος του εργαζόμενου να χύνει κιλά ιδρώτα από την υπερμαλάκυνση που τον δέρνει».    
Πόσο τελικά κυλάει  γρήγορα ο χρόνος  στην εύκολη  τη δύσκολη και την αρπαχτή αποκαλύπτοντας  τα πάντα!
------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
Κατά τα άλλα;
ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ, ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ  ΣΑΘΡΕΣ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.
ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΑΠ’ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ.
ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ Ή ΜΕ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΕΣ  ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΑ.
ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΦΩΤΟΣΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ  ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ;
ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ  του άξονα ! Αχ αυτός ο άξονας!!!ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ  ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Ό,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. 
ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΡΥΓΑΕΙ.
ΚΙΝΗΤΗΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ  ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ, γιατί αυτοί που τις επισκεύαζαν φυλάνε αρχαία κιονόκρανα σε ξεχασμένα μουσεία από το χρόνο και από ανθρώπους .    
ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ Ν' ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ  ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ Τ’ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ.   

"Αυτή είναι η εικόνα μας και αυτές είναι οι εταιρείες σας".

Αυτοί είμαστε κύριοι καθηγητές που σημειώνουμε κέρδη, γιατί; Γιατί κάποιοι βάζουν τη δουλειά που κάνουν πάνω και από την ιδία τους τη ζωή. 
Γιατί μακριά τα ψέματα κύριοι, τα τρένα πάνε γιατί κάποιοι τα πάνε επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τα πάνω και τα κάτω της διακεκομμένης  ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ .

Και κάτι άλλο ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ, βγήκε το πόρισμα για τον συνάδελφο που έγινε το λούκι για να περάσει μέρος του ρεύματος που πήγαινε στην σύνθεση; 
Σας έχει μιλήσει ποτέ κανένας για "ασύμμετρα ομοαξονικά καλώδια (ΥΤ) με κονέκτορες συνδέσμου" που έχουν την ιδιότητα να εξασφαλίζουν την συνεχή παροχή και την επιστροφή του ρεύματος κατά μήκος της σύνθεσης, χωρίς να κινδυνεύει κάποιος να γίνει λούκι (αγωγός)μιας και το γα….νο διαλέγει πάντα τον πιο εύκολο δρόμο;

ΓΛΑΥΚΟΣ. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου