Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ατύχημα με το ic 90 ....

Για άλλη μια φορά τραγικά αποτελέσματα είχε η απροσεξία οδηγών ΙΧ σε ισόπεδες διαβάσεις....
Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ....... 
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι η αμαξοστοιχία με αριθμό 90 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη -Αλεξανδρούπολη συγκρούστηκε το μεσημέρι της 04/04 στις 16:39, στο 11ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, με ΙΧ αυτοκίνητο σε ισόπεδη διάβαση με ηχοφωτεινά προειδοποιητικά σήματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των τριών επιβατών του οχήματος.
Κανείς από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας δεν κινδύνευσε. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Η κυκλοφορία των τρένων στο σημείο του συμβάντος διεκόπη προσωρινά και θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το συμβάν καθώς και τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τα οικεία πρόσωπα των θανόντων, ενώ για πολλοστή φορά, συνιστά την προσοχή των οδηγών και των πεζών, σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους να διασχίσουν τη σιδηροδρομική γραμμή, καθώς η παραβίαση των κανόνων του δικτύου θέτει σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, αλλά και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου