Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κομμένα καλώδια ΚΑΙ σήμερα στην Χαλκίδα!Εκτός κυκλοφορίας σχεδόν τα rail bus !

Εμείς θα το γράφουμε , η Διοίκηση του ΟΣΕ θα το διαβάζει και ΔΕΝ θα προστατεύει την περιουσία του Οργανισμού και οι επιτήδειοι βλέποντας την απάθεια των αρμοδίων θα συνεχίζουν μέχρι να μην αφήσουν μέτρο απο καλώδιο ηλεκτροκίνησης στην γραμμή Οινόη - Χαλκίδα.
Και πάλι σήμερα λοιπόν κομμένα καλώδια ηλεκτροκίνησης στο ύψους του Αγ. Γιώργη , νέες καθυστερήσεις , νέες ακυρώσεις και ο κόσμος δικαιολογημένα αγανακτεί.
Επιπλέον τις τελευταίες μέρες η κυκλοφορία στην γραμμή της Χαλκίδας
γίνεται KAI  με IC , αφού υπάρχει σοβαρή έλλειψη στα rail bus (πολλά σε ακινησία ) πράγμα που δημιουργεί προβλήματα στην αποεπιβίβαση...
Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει τροχαίο υλικό διαθέσιμο και τα προαστιακά δρομολόγια να εκτελούνται με IC ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου