Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ανάκληση της απόφασης για αλλάγες στα κυκλώματα

Χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Ζηλιασκόπουλου (έπειτα και απο κουβέντα με μέλη απο το Προεδρείο της ΠΕΠΕ ) για να επικρατήσει η λογική και να αποσυρθούν οι χωρίς καμία ουσιαστική λογική και αντίκρισμα  προτάσεις του Δ/ντη ΔΙΚΑΜ για αλλαγές στα κυκλώματα εργασίας του ΜΑΙ  .
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε , συζήτηση για ριζική αναδιάρθρωση των κυκλωμάτων θα γίνει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου , οπότε και τελειώνουν οι θερινές άδειες.
Είναι πάντως και σε κάθε περίπτωση , λυπηρή η στάση του κ. Ρετσινά , ο οποίος προσπάθησε - καταργώντας την έννοια της διαβούλευσης - να επιβάλει απόψεις οι οποίες θα επέφεραν πολλαπλά προβλήματα λειτουργίας σε μια κρίσιμη για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου