Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Το ακούσαμε και αυτό...Δίκαιη λιτότητα !

Φιλότιμη προσπάθεια καταβάλουν τα μεγάλα ΜΜΕ να προβάλουν την εικόνα μιας Κυβέρνησης που μάχεται υπέρ πατρίδος.
Η πραγματικότητα  που δεν αλλάζει είναι ότι τα μέτρα των 11.5 Δις έχουν ψηφιστεί στην Βουλή από την προηγούμενη Κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ) και αυτό που μένει είναι η υλοποίηση τους.
Το νέο που ακούσαμε είναι το αστείο περί δίκαιης λιτότητας αλλά και αυτό για ταχύτερη εφαρμογή του Νόμου Λοβέρδου που ανέβαζε τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση μέχρι το 2015.(40 χρόνια δουλειάς - 60 όριο ηλικίας ).
Σήμερα πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ίσως η εφαρμογή του νόμου έρθει ποιο κοντά (με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ασφαλισμένους από 01.01.1983 έως 31.12.1992 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου