Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αλλάζει ο τρόπος αμοιβής των υπερωριών ! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ !

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.
Εγκύκλιος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (03.08.2012 ) που αλλάζει και εξομοιώνει τον τρόπο αμοιβής της Υπερωριακής Απασχόλησης σύμφωνα με τα όσα ισχύουν στην κείμενη εργατική Νομοθεσία , ενώ η ισχύς προβλέπεται απο τις 09.03.2012 !
Η εγκύκλιος αποτελεί εφαρμογή του Κανονισμού Εργασίας που ψηφίστηκε απο τον κ. Βορίδη ( κ φυσικά συνέχεια του Νόμου Ρέππα -3891/20210  για την δήθεν εξυγίανση των σιδηροδρόμων ).
Η συνέχεια της εγκυκλίου >



  

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι κατά την αποψή μας αυτός ο τρόπος υπολογισμού της υπερωριακής αμοιβής είναι κατά κάτι καλύτερος απο ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα .(πολλοί συνάδελφοι άλλωστε είχαν προσφύγει στα δικαστήρια για αυτό το θέμα και είχαν δικαιωθεί ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου