Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Το αίσχος του Ελληνικού Κράτους διαχρονικά

η εικόνα απο Κιούρκα ....
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στις 8 το πρωί...Όλοι γνωρίζουν ότι η διαδρομή Αθήνα - Χαλκίδα είναι πανέμορφη καθώς η σιδηροδρομική γραμμή διασχίζει πευκόφυτες εκτάσεις μέσα στα δάση.
Δάση που σταδιακά αραιώνουν από τις φωτιές και τις καταπατήσεις  ,  με το Ελληνικό Κράτος να επιτρέπει διαχρονικά σε όποιον επιθυμεί να χτίζει ότι θέλει όπου θέλει και πάντα μες το δάσος.
Οι μηχανοδηγοί διασχίζοντας καθημερινά την διαδρομή βλέπουμε το πλήθος των άναρχα δομημένων σπιτιών να αυξάνεται μέρα με την μέρα ,
χρόνο με το χρόνο και το δάσος να καταστρέφεται (ιδιαίτερα με τις τελευταίες μεγάλες φωτιές πριν 15 κ 5 χρόνια αντίστοιχα).

Σήμερα το πρωί ένα μεγάλο μέρος απο ότι είχε απομείνει αποτεφρώθηκε
απο μεγάλη φωτία.
Πάλι θα δούμε κροκοδείλια δάκρυα στα ΜΜΕ από υπεύθυνους - ανεύθυνους που θα ψάχνουν να βρουν τι έφταιξε για 2- 3 μέρες και μετά θα εξαφανιστούν .....
Και η δικιά μας καθημερινότητα θα γίνει ποιο μαύρη διασχίζοντας έναν κρανίου τόπου σήμερα εκεί που υπήρχε ένα πανέμορφο δάσος μέχρι χτες το βράδυ .
Και θα μετράμε και πάλι τις νέες βιλίτσες που θα χτίζονται στα καμμένα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου