Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Π.Ο.Σ. για την απεργία της 26/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή της, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9/2012. Η απάντηση της ελληνικής κοινωνίας και του κόσμου της εργασίας στις Τρόϊκες του εξωτερικού και του εσωτερικού θα δοθεί με τη μαζική συμμετοχή μας στην απεργία και στα συλλαλητήρια. Λ Ε Μ Ε :
ΟΧΙ στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και των υποδομών της χώρας. ΟΧΙ στις αυξήσεις εισιτηρίων στο σιδηρόδρομο. ΝΑΙ στην ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν την κοινωνία στην εξαθλίωση. Ενότητα και αγώνας – Κανείς μόνος του στην κρίση. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουμε για να ανατρέψουμε μέτρα και μνημόνια.

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου