Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τα μέτρα αναλυτικά....

 Κλικ στις φώτο για μεγέθυνση ....
Η λίστα με τα μέτρα (και το πόσο κοστίζει το καθένα) που θα λάβει η Κυβέρνηση της επαναδιαπραγμάτευσης.
Το δράμα του συνταξιούχου θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αφού οι συνταξιούχοι καλούνται να εισφέρουν στην προσπάθεια διατήρησης της χώρας εντός της ευρωζώνης (δίνουμε και την μάχη ενάντια στο λόμπι της δραχμής - να μην ξεχνιόμαστε- άσχετα αν δεν θα μείνει ευρώ στην τσέπη των εργαζόμενων- συνταξιούχων ) 4,598 δισ. ευρώ με δέκα μέτρα που τσούζουν το ένα περισσότερο από το άλλο.Επιπλέον κατάργηση δώρων για όλους ,
διάλυση κοινωνικού κράτους και όλα όσα είχαν υποσχεθεί πριν τις εκλογές οι συγκυβερνήτες ( ότι αναγραφόταν στην προγραμματική τους  συμφωνία ).

Ένα νέο λεφτά υπάρχουν είχε ειπωθεί τότε (Ιούνιος 2012 )και σήμερα καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε για να βρεθούν.



2 σχόλια:

  1. Να το διαβασεται προσεκτικα,που νομιζαται οτι διωχνοντας συναδελφους σας θα την γλυτωναται!για να δουμε τωρα ποιος θα σας συμπαρασταθει;ΤΕΛΟΣ τα ψεμματα μαγκες θα σας πατησει και σας το τρενο!αυτα ελεγε ο ΡΕΠΠΑΣ το θυμαστε;τωρα να σας δω ποσο επαναστατες ειστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην μας αφησεις μεταξεταστεους!βαλε μας καλο βαθμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή