Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Θα σαρώσουμε τους Κανονισμούς Εργασίας !

Προσέξτε στο ηχητικό απόσπασμα που παραθέτουμε πως ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κεφαλογιάννης επιτίθεται στους εργαζόμενους (οδηγούς λεωφορείων ΟΑΣΑ) χαρακτηρίζοντας τους ηλίθιους και ανόητους (μέχρι και το γάλα της πρωινής βάρδιας ενοχοποίησε -στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει καταργηθεί απο το 2010... ) -Να σαρωθούν οι ηλίθιοι κανονισμοί εργασίας απαιτούσε με εμφανή πάθος!.Ένα πραγματικά πρωτοφανές  παραλήρημα που βεβαίως στο τέλος έδεσε ο έμπειρος πολιτικός κάνοντας παιχνίδι με τους ανέργους κτλπ.....
 Ακούστε το ηχητικό 

Κλικ στο 

http://etheldrivers.blogspot.com/2012/09/blog-post_2672.html


Οι σιδηροδρομικοί και ιδιαίτερα οι μηχανοδηγοί έχουμε ζήσει στο πετσί μας τις επιθέσεις για τις δήθεν προνομιούχες συνθήκες εργασίας μας.Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι φωνές άσχετων - φωστήρων της κακιάς ώρα  για τις συνθήκες εργασίας μας.
Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα όλων των εργαζομένων ,  σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , των συνταξιούχων και των ανέργων ,για την ανατροπή αυτής της πολιτικής (και όσων ηλίθιων και ανεπάγγελτων την υπηρετούν ).

Και φυσικά να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι ο Κανονισμός Εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ άλλαξε τον Μάρτη του 2012 ....
Ο σιδηρόδρομος και οι σιδηροδρομικοί ήταν τα πειραματόζωα (πιλότο για τις άλλες ΔΕΚΟ χαρακτηρίζουν οι νεοφιλελεύθεροι τις αλλαγές αυτές ) απο το πρώτο κιόλας μνημόνιο......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου