Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΔΑΚΕ ΣΣΠ- Λαρισαϊκού - Διοικητικών Υπαλλήλων

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της ΔΑΚΕ για την διαγραφή του Ν. Κιουτσούκη....
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου  της Γραμματείας  ΔΑΚΕ Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου , Λαρισαϊκού και Διοικητικών Υπαλλήλων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



Η Κυβέρνηση ΝΔ. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αφού με ψεύτικες υποσχέσεις έκλεψε την ψήφο του Ελληνικού Λαού, σήμερα ξέχασε τις προεκλογικές υποσχέσεις για κοινωνική δικαιοσύνη.

Η επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με συνοπτικές διαδικασίες, αποφάσισε τη διαγραφή του Προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη.
Για ακόμη μια φορά μείναμε έκπληκτοι με την απόφαση αυτή και αναρωτιόμαστε αν αυτό το κόμμα που αγωνιστήκαμε, υπερασπίζεται την αγωνία των Ελλήνων Εργαζομένων.

Θα σας θυμίσουμε ότι η ΔΑΚΕ είναι η πιο φερέγγυα και αξιόπιστη συνδικαλιστική παράταξη, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα συνδικαλιστικά και πολιτικά δρώμενα.

Εμείς πάντοτε πιστεύαμε στον υγιή και όχι στον ελεγχόμενο συνδικαλισμό. Στο μυαλό μας έχουμε πάντοτε τον Έλληνα Εργαζόμενο.

Με τη διαγραφή του Προέδρου μας, καλύτερα είναι να κοιτάξετε τον καθρέφτη και να διαγράψετε τους εαυτούς σας. Να κοιτάξετε τα μάτια των παιδιών σας και να εξηγήσετε στον Ελληνικό Λαό ότι αυτή η χώρα που υπερασπίστηκε την Εθνική Κυριαρχία της και τη Δημοκρατία, εσείς θέλετε να την ξεπουλήσετε…..

ΕΩΣ ΕΔΩ

Να είστε σίγουροι για ακόμη μια φορά ότι με αυτή την πολιτική και με αυτήν την τακτική θα πάρετε σύντομα απάντηση από όλους τους Έλληνες Εργαζόμενους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


     ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»

  • Η ΔΑΚΕ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ» βλέποντας στο πρόσωπο του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ και Προέδρου της ΔΑΚΕ, έναν τίμιο αγωνιστή που παραμένει σταθερός στην ιδεολογία του και πιστός στους συνδικαλιστικούς αγώνες για το κοινό καλό όλων των εργαζομένων, συμπαρατάσσεται δίπλα του και αγωνιά μαζί του για όλο τον κόσμο της εργασίας που δοκιμάζεται αλλά και τιμωρείται τόσο βάναυσα.
  • Δυστυχώς ή ευτυχώς, Οι αγώνες, το ήθος, η αξιοπρέπεια, η πολιτική ιδεολογία και η φερεγγυότητα δεν μπορούν να διαγραφούν από αυτούς που άλλα έλεγαν και άλλα πράττουν. Καταγγέλουμε τη διαγραφή του σαν αυθαίρετη και αντιδημοκρατική η οποία είχε σαν μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό και τη νουθεσία. Με τη διαγραφή του Προέδρου της ΔΑΚΕ το μόνο που κάνετε είναι να ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου, όχι μόνο των Δακιτών αλλά και όλου του εργαζόμενου κόσμου που βλέπει την τρομερή προσπάθειά σας να συνθλίψετε ότι σας αντιστέκεται. Προφανώς έχετε ήδη χάσει την επαφή σας με την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για άλλη μια φορά να παλέψουμε, να αγωνιστούμε, να συγκρουστούμε για τα συμφέροντα όλων των εργαζόμενων. 
     ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΑΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ



  • Η τριμερής κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ δε συνεχίζει απλά το καταστροφικό έργο των αντεργατικών κυβερνήσεων ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. Δηλώνει παρά τις εσωτερικές τριβές της, να πάρει επιπλέον αντεργατικά μέτρα που δεν προβλέπονται από το Μνημόνιο.


Θα έπρεπε λοιπόν η ΝΔ ν’ απαλλαχθεί από το υποτιθέμενο βαρίδι του Γεν.Γραμματέα της ΓΣΕΕ και μέλους της ΝΔ, Νίκου Κιουτσούκη, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο λάθος (κατ΄αυτούς να υπερασπιστεί τα εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων).

Μερικοί από αυτούς που κατηγορούν το συνάδελφο Κιουτσούκη, ήταν αυτοί που ζητούσαν τη βοήθειά του πριν τις τελευταίες κρίσιμες εθνικές εκλογές!!!
Οι ξενόφερτοι μέσα στην παράταξη της ΝΔ είναι αυτοί που γίνονται υπερασπιστές των πάντων, αρκεί να κρατήσουν την καρέκλα που ο Ελληνικός λαός τους έδωσε.

Στεκόμαστε όλοι δίπλα στο συνάδελφο Νίκο Κιουτσούκη, γιατί η ιστορία του και το ήθος του δεν έχει σχέση με μερικούς από τους «κωλοτούμπες» της ΝΔ.

Η διαγραφή της ιστορίας για τη ΝΔ δεν συνδιαλέγεται αλλά διεκδικεί…..

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τους σκληρούς και πάνω από όλα δίκαιους αγώνες που θα έρθουν.



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΑΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου