Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σοβαρά προβλήματα σε κυκλοφορία- Προαστιακό (και πάλι χαμός)

Σοβαρά προβλήματα έχουμε στον Προαστιακό Αθηνών , αφού λόγω δολιοφθοράς στα καλώδια ηλεκτροκίνησης προκλήθηκαν βλάβες στα desiro με συνέπεια σοβαρές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων.
Για άλλη μια φορά υπήρξε σοβαρή ένταση στους σταθμούς , αφού υπάρχει - και το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ-  έλλειψη συντονισμού στον Προαστιακό.Και μεταξύ των σταθμών όπου δεν υπάρχει ενημέρωση στους επιβάτες , αλλά και σε επίπεδο οργάνωσης  μετά την λανθασμένη ενέργεια της κατάργησης του γραφείου Προαστιακής Υποστήριξης στην έλξη.
Για άλλη μια φορά σήμερα χρειάστηκε περισσότερο απο 1 ώρα για να
απεγκλωβιστεί ο συρμός που είχε μείνει μεταξύ των 2 γαλαριών στην Κακιά Σκάλα.
Μάλιστα σήμερα φάνηκε περισσότερο από ποτέ και η έλλειψη που παρατηρείται στο Μηχανοστάσιο ΜΑΙ σε θέσεις μηχανοστασιαρχών , αφού είναι ανθρωπίνως αδύνατο ένας μόνο μηχανοστασιάρχης να καλύψει όλο το φάσμα της δραστηριότητας.
Ακόμα και αυτήν την ώρα πληροφορούμαστε ότι επικρατεί ένας χαμός στο δίκτυο μεταξύ Αεροδρομίου - Κιάτου με σοβαρές καθυστερήσεις και αναστάτωση - σοβαρή ένταση στις αποβάθρες.
Επιπλέον τις 2 τελευταίες μέρες έχει τεθεί εκτός η τηλεδιοίκηση μεταξύ Τιθορέας - Λειανοκλαδίου και η κυκλοφορία διεξάγεται σε μονή γραμμή , με τον σταθμό του Μπράλου να έχει επανδρωθεί.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε οι αρμόδιοι θα παραδεχτούν το λάθος τους , αλλά και πότε θα αντιληφθεί η ΔΙΚΑΜ ότι στον Προαστιακό καθημερινά  μετακινούνται δεκάδες χιλιάδες επιβάτες.
Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Προαστιακός έχει απαξιωθεί συστηματικά τα τελευταία 3 χρόνια.

Δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου