Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μας κοροϊδεύουν για την σύνδεση του λιμανιού Αλεξανδρούπολης ;

Φίλος αναγνώστης μας απέστειλε το παρακάτω mail που κατά την άποψη μας αποδεικνύει ότι για την σύνδεση του λιμανιού Αλεξανδρούπολης με την σιδηροδρομική γραμμή κάποιος λέει ψέμματα.
Ο φίλος λοιπόν μας γράφει 

Αγαπητό Στέκι,
Σχετικά με την ανωτέρω ανάρτησή σου (εδώ, σου στέλνω συνημμένα τον προϋπολογισμό της ΕΡΓΟΣΕ για το έτος 2013.εδώ
Εάν ανατρέξεις στις σελίδες 10-11 όπου αποτυπώνονται τα υπό εκτέλεση έργα για το 2013, καθώς και αυτά που πρόκειται
να δημοπρατηθούν, όπως π.χ. ηλεκτροκίνηση Λάρισα- Βόλος, απουσιάζει εκκωφαντικά οποιαδήποτε αναφορά στο έργο
της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Λιμένα Αλεξανδρούπολης με το δίκτυο του ΟΣΕ. Για να γνωρίζεις δε την σπουδαιότητα
του προϋπολογισμού της ΕΡΓΟΣΕ, καθώς και το ότι είναι απόλυτα έγκυρος, είναι το γεγονός ότι εκδόθηκε σε απάντηση του
υπ' αριθμ.πρωτ. 36035/ΔΕΚΟ 1350/13-08-2012 εγγράφου (τελεσιγράφου) του Υπουργείου Οικονομικών για την κατάρτιση των
προϋπολογισμών και των επιχειρησιακών σχεδίων των ΔΕΚΟ. Από τα ανωτέρω εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασυστόλως ή στην καλύτερη (για αυτόν) περίπτωση τον παραπλάνησαν οι αρμόδιοι για την επερώτηση υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς του παρείχαν ανειλικρινή και κυρίως ανεδαφικά στοιχεία.
Καλή συνέχεια και κυρίως προσοχή στην ομολογουμένως άθελα σου διασπορά ψευδών ειδήσεων και κυρίως στην εμφάνιση απατηλής εικόνας σχετικά με την ανάπτυξη  του σιδηροδρόμου. Δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον του σιδηροδρόμου στη Χώρα μας, καθώς δεν έχουμε δει ούτε το μισό από την απαξίωση και αποεπένδυση (ώστε να χαρισθεί κοψοχρονιά) στους εξ Εσπερίας ή Ανατολάς θεόσταλτους Σωτήρες.
Καλή δύναμη

Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο αναγνώστη για την πολύτιμη βοήθεια για την αντικειμενική ενημέρωση των σιδηροδρομικών.
Προς αυτήν την κατεύθυνση επαναλαμβάνουμε ότι μας είναι πολύτιμη κάθε βοήθεια .
Το  mail μας είναι το mixanodigoiose@gmail.com και δημοσιεύουμε οτιδήποτε βοηθά στην αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών μας.
Και φυσικά  προσπαθούμε να είμαστε όσο ποιο προσεκτικοί μπορούμε σε ότι αναδημοσιεύουμε από τον ημερήσιο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο γνωρίζοντας το παιχνίδι που παίζεται κυρίως με τα έργα.
Για αυτό και υπάρχει το google bar πάνω από τις αναρτήσεις με ότι κυκλοφορεί στον εγχώριο τύπο , προκειμένου οι συνάδελφοι να επιλέγουν τι θα διαβάσουν ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου