Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η απόδειξη για το σκάνδαλο σε βάρος του ΤΕΑΥΤΕΚΩ ΤΠ -ΟΣΕ απο το PSI

κλικ για μεγέθυνση
Η απόδειξη για το σκάνδαλο με το PSI και το κούρεμα των αποθεματικών(και.. )του ΤΕΑΥΤΕΚΩ ΤΠ - ΟΣΕ .
Τα στοιχεία που  διαβιβάστηκαν στη Βουλή μετά από αίτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου, απεικονίζουν τις ονομαστικές αξίες των μερίδων στο Κοινό Κεφάλαιο των Ασφαλιστικών Ταμείων πριν από το PSI (9.3.2012) και μετά από αυτό (12.3.2012),
Οι ασφαλισμένοι στο ΤΕΑΥΤΕΚΩ ΤΠ ΟΣΕ  μετά το PSI χάσανε 28 εκ ευρώ από τις εισφορές τους.
Στην εικόνα  και στο ν. 109 απεικονίζεται η σημερινή εικόναΑπό τα περίπου 65 εκ ευρώ που υπήρχαν έχουν πλέον  απομείνει 37 ! 
Για να διαβάσετε όλη την απάντηση και το σύνολο των στοιχείων για την σημερινή κατάσταση όλων των ταμείων κλικ στο http://goo.gl/VJNYh ενώ,

όπως σπεύδει να υπενθυμίσει η Τράπεζα της Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης του PSI, την 11.4.2012, η οποία αφορούσε τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου υπό αλλοδαπό δίκαιο, η ονομαστική αξία του ενεργητικού του Κοινού Κεφαλαίου, υπέστη περαιτέρω μείωση η οποία ανήλθε στο 1,2 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου