Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Επιμένει ο ΔΙΚΑΜ για τα κυκλώματα εργασίας.Αγνοεί την λέξη ασφάλεια

Προτάσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος για την εκπόνηση νέων κυκλωμάτων εργασίας μέχρι τις 26/10/2012 ζητά ο κ. Ρετσινάς από τα μηχανοστάσια με εσωτερικό έγγραφο που βρήκαμε , ζητήσαμε και δημοσιεύουμε σήμερα.
Να τονίσουμε ότι ο Δ/ντης ΔΙΚΑΜ αγνοεί επιδεικτικά την λέξη ασφάλεια - και όχι τυχαία - στο έγγραφο που κοινοποιεί.Είναι γνωστές άλλωστε οι απόψεις του για τις ώρες μηχανοδήγησης.
Ένα ακόμα σχόλιο είναι ότι μάθαμε τυχαία για το εν λόγω έγγραφο που παρότι έχει κοινοποιηθεί στα μηχανοστάσια από τις 11.10.2012 δεν έχει αναρτηθεί - άγνωστο γιατί - στους πίνακες ανακοινώσεων στα μηχανοστάσια.
Ασφάλεια μια παράμετρος άγνωστη για έναν Διευθυντή Εκμετάλλευσης.Κόστος μια άλλη ένοια που ο ίδιος την ερμηνεύει κατά το δοκούν.(θα έχουμε την ευκαιρία  σύντομα να  αναφερθούμε εκτενώς και με στοιχεία στην εξοικονόμηση κόστους που κάνει ο κ. Ρετσινάς μόνο σε αυτούς που θέλει.)

Κλικ  για μεγέθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου