Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Στοχευμένη δολιοφθορά - Σοβαρές πλέον οι υποψίες για σκοπιμότητες

Το περιστατικό συνέβη προχτές.
Στην γραμμή καθόδου στον Αγ. Στέφανο (έξοδος σταθμού ) παραβιάστηκε το ερμάριο και εκλάπη το κλειδί της χειροκίνητης αλλαγής που οδηγεί στην μόρτα. Αποτέλεσμα ; Στο σημείο να τοποθετηθούν αρπάγες (αφού το κύκλωμα κοκκινίζει αυτόματα ) , ενώ η Τηλεδιοίκηση η οποία μεταξύ Δεκέλειας - Αγ. Στεφάνου είχε σχεδόν αποκατασταθεί τέθηκε και πάλι εκτός και μάλιστα για άγνωστο διάστημα αφού αναζητείται εφεδρικό κλειδί!(Ελπίζουμε μετά την σημερινή ανάρτηση να βρεθεί ).
Να θυμίσουμε εδώ ότι οι εργασίες
για την αποκατάσταση της Τηλεδιοίκησης γίνονται από σιδηροδρομικούς και το θέμα με την διαφορά κόστους στην επισκευή είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.(μετά απο την ανάρτηση που είχε γίνει πρώτα απο το στέκι της έλξης - Διαβάστε την εδώ ).
Τα ερωτήματα πλέον είναι πολλά .Γιατί η παραβίαση ερμαριού χειροκίνητης αλλαγής , αλλά και η κλοπή του κλειδιού απαιτεί τουλάχιστο ιδιαίτερες γνώσεις .
Και το χρονικό σημείο προκαλεί εύλογα πολλές και σοβαρές υποψίες για την σκοπιμότητα που εξυπηρετούν τέτοιες ενέργειες.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου