Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Σχετικά με τεχνικό ασφαλείας - Γιατρό Εργασίας

 Βρήκαμε και δημοσιεύουμε την σύμβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με εταιρεία που παρέχει τις υπηρεσίες του τεχνικού ασφαλείας και γιατρού εργασίας για την ενημέρωση των συναδέλφων.
Η σύμβαση υπογράφηκε το Μάρτιο (01.03.2012 )και έχει μονοετή διάρκεια.Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν μετά το πρόσφατο συμβάν στον Δομοκό που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συναδέλφου μας και το αν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υφίστανται .
Θα περιμένουμε και με ενδιαφέρον



το πόρισμα ενώ θα αναζητήσουμε και αν έχουν ζητηθεί (ως όφειλαν ) απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι γραπτές εκτιμήσεις επαγγελματικού κινδύνου για τις επί μέρους επαγγελματικές εγκαταστάσεις ανά την Ελλάδα (και ιδιαίτερα για τον Δομοκό ), η μελέτη εκτίμησης του νοητικού φορτίου των μηχανοδηγών που προβλέπεται απο την σύμβαση καθώς η μελέτη ανθρώπινης αξιοπιστίας.
κλικ για μεγέθυνση

κλικ για μεγέθυνση


1 σχόλιο:

  1. Στο site μας www.safetyengineer.gr θα βρείτε πληροφορίες και την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας
    Επίσης για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    Με εκτίμηση
    Φωτίου Αναστάσιος
    Ηλ/γος Μηχανικός
    fotiou@safetyengineer.gr
    Τηλ : 2108315913
    Κιν : 6974725443
    φαξ : 2114036009

    ΑπάντησηΔιαγραφή