Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Εργολαβίες , εργολαβίες , εργολαβίες....Ψάχνοντας στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Για άλλη μια φορά μια ανάρτηση μας κάνει το γύρο του διαδικτύου . Την βρήκαμε στο citypress-gr , olympia.gr και πολλά άλλα !
Ακόμα και για την διερεύνηση της δυνατότητας για είσπραξη των μισθωμάτων από ιδιώτες , εργολαβία αποφάσισε να δώσει η ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως βλέπετε και δίπλα (από την Διαύγεια) θα πληρωθούν 4 χιλιάρικα για να διερευνηθεί αν μπορεί ιδιωτική εταιρεία να εισπράτει τα μισθώματα της ακίνητης περιουσίας που διαχειρίζεται η ΓΑΙΑ ΟΣΕ.
Φυσικά αποκορύφωμα αποτελούν η οικονομική ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου  <<η Ποριώτισα >> με 2700 Ε εδώ η απόφαση , αλλά κ η οικονομική ενίσχυση της Repower Greece  εδώ η απόφαση με
 7 χιλιάρικα για την διεθνή εκστρατεία που πραγματοποιεί για την ....αποκατάσταση της εικόνας της χώρας.(ελπίζουμε η κ.Μέρκελ να έχει παρακολουθήσει την καμπάνια ).
Παράλληλα 26 χιλιάρικα θα πληρωθούν σε άλλη εργολαβία για την διαχείριση  για 12 μήνες των λογιστικών βιβλίων ...
Την ίδια ώρα λοιπόν που  εργολαβίες μοιράζονται όπως μπορεί κάποιος να δει στην Διαύγεια απο όλες τις ΔΕΚΟ , η εγχώρια και εξωτερική Τρόικα πιέζουν για απολύσεις υπεράριθμου προσωπικού στο Δημόσιο....
Αλήθεια διαβάζει κανείς από τους μεγαλοσυνδικαλιστές του χώρου μας την Διαύγεια ;

Το επόμενο διάστημα θα βγάλουμε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το υπεράριθμο προσωπικό αλλά η ανικανότητα ενός πολιτικού συστήματος να πράξει τα αυτονόητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου