Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αποτελέσματα είχαν οι κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ

Συγκοινωνίες και όχι μέσα σταθερής τροχιάς αναφέρονται προφανώς για εμείς απουσιάζαμε και πάλι από τις κινητοποιήσεις ενώ δεν έγινε καμία προσπάθεια συντονισμού.
Κανονικά θα επαναλειτουργήσουν από το Σάββατο, Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ μετά τη δέσμευση που έλαβαν οι εργαζόμενοι από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, Νίκο Σταθόπουλο, ότι θα ζητήσει από τον Υπουργό Οικονομικών να επανεξετάσει τα θέματα μισθοδοσίας και συλλογικών συμβάσεων εργασίας που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του 2013 για του εργαζόμενους στις συγκοινωνίες σταθερής τροχιάς.


Στο μεταξύ, νέος γολγοθάς περίμενε σήμερα τους Αθηναίους, καθώς μετ' εμποδίων πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς συνεχίζουν με 24ωρη απεργία τις κινητοποιήσεις τους.

Από τα ξημερώματα επέστρεψαν στους δρόμους και τα ταξί, μετά από απόφαση για αναστολή των κινητοποιήσεων.


WWW.imerisia.gr




Δικό μας σχόλιο .

Τίποτα δεν χαρίζεται πλέον σε κανέναν και κανείς δεν πρέπει να λείπει απο τους αγώνες στις μεταφορές.


Να θυμίσουμε για αυτούς που θα μας κατηγορήσουν για εύκολη κριτική ότι ανάλογα αποτελέσματα ζήσαμε και πέρυσι τον Φλεβάρη όταν οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ εξαιρέθηκαν απο τις διατάξεις του Ν. 4024 και βρέθηκαν με σοβαρές μειώσεις απο πέρυσι τον Νοέμβρη σε αντίθεση με τους υπόλοιπους οδηγούς μέσων σταθερής τροχιάς.

Το πάθημα φαίνεται πως δεν μας έχει γίνει μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου