Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή στήριξης απο Νίκο Αποστολίδη

Κλικ για μεγέθυνση
Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή υποστήριξης της υποψηφιότητας του Πασχάλη Γκαντιτζικίδη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο τον συνάδελφο Νίκο Αποστολίδη απο την Λάρισα .

Στην επιστολή ο Νίκος Αποστολίδης αναφέρει > 

Με κάθε σεβασμό προς όλες τις υποψηφιότητες ειδικά δε προς αυτές που προέρχονται απο εργαζόμενους πρώτης γραμμής και δεν είναι επιβαλλόμενες απο πολιτικές παρατάξεις ΣΤΗΡΙΖΩ ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του συναδέλφου Γκαντιτζικίδη Πασχάλη.



  • Ως έναν που προέρχεται απο εμάς 
  • Ως γνώστη των προβλημάτων μας αφού είναι καθημερινά εργαζόμενος στο σύνολο σχεδόν του υπάρχοντος εν λειτουργία σήμερα δικτύου .
  • Ως γνώστη του τροχαίου υλικού αφού είναι σε καθημερινή επαφή με αυτό 
  • Ως γνώστη των προβλημάτων όλων των κλάδων που εμπλέκονται στην κυκλοφορία (κίνηση - έλξη και άλλων)
  • Ως έναν που είναι στα πράγματα με πολύχρονη συνδικαλιστική θητεία την οποία πορεύτηκε με ήθος , αγωνιστικότητα και δημιουργικές προτάσεις και που είμαι σίγουρος ότι θα είναι η φωνή μας μέσα στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
  • Ως μια υποψηφιότητα τέλος που συγκεντρώνει μόνο θετικές γνώμες και που δεν επιβλήθηκε απο πολιτικές παρατάξεις οι οποίες με τις επιλογές τους ευθύνονται για πολλά δεινά μας.

Καλώ τους συναδέλφους που συμφωνούν να προσυπογράψουν την υποστήριξη της υποψηφιότητας του συναδέλφου Γκαντιτζικίδη ως μια άμεσα προερχόμενη απο τους εργαζόμενους και όχι ως μια ακόμα de facto επιβαλλόμενη.

Αποστολίδης Νίκος 
Μηχανοδηγός 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου