Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΣΕΗΕΚ


Δημοσιεύουμε το mail που μας απέστειλαν οι συνάδελφοι Ηλεκτροδηγοί με θέμα την πρόταση τους για έκπτωση στις μηνιαίες κάρτες.>>
Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες αναγκαστήκαμε να Απεργήσουμε, εκφράζοντας την αντίθεσή μας στο νέο Μνημόνιο και στον Προϋπολογισμό που ήρθε στη Βουλή προς έγκριση.
Καθημερινά, τα μέσα τα χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας. Πολλοί από αυτούς έχουν
επιλέξει να κάνουν χρήση των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών, καταβάλλοντας το αντίτιμο που έχει οριστεί από τον όμιλο ΟΑΣΑ. Είναι γεγονός ότι οι κινητοποιήσεις αφαιρούν την αγοραστική αξία των καρτών, αφού κάποιες μέρες δεν αξιοποιούνται στο κομμάτι που αφορά στη μετακίνηση.
Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε και δεν υπάρχει πρόθεση να αδιαφορήσουμε όταν διαπιστώνεται ένα πρόβλημα που προκύπτει - ακουσίως – από τυχόν «υπαιτιότητες».
Γι’ αυτό λοιπόν, προτείνουμε στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, στον ΟΑΣΑ και στη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ., ώστε τον επόμενο μήνα, οι κάρτες να διατεθούν στο επιβατικό κοινό που ήδη είχε προμηθευτεί το κουπόνι για το μήνα Νοέμβρη, με μειωμένη τιμή τουλάχιστον κατά 10% από την αρχική του αξία.

1 σχόλιο: