Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δίκτυο Σιδηροδρομικών > Πολιτικό το θέμα των προμηθειών

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε μετά την πρόσφατη καταγγελία του Δικτύου Σιδηροδρομικών για την προμήθεια των φτερωτών των Υ/Τ των δηζελοκινητήρων των Δ/Η ADtranz.
Με σημερινή του ανακοίνωση το Δίκτυο τονίζει τα αυτονόητα.Το θέμα των προμηθειών στο Δημόσιο είναι βαθύτατα πολιτικό.....
Αναλυτικά η ανακοίνωση για το θέμα >
Με τη χτεσινή καταγγελία μας για τις φτερωτές των Υ/Τ των δηζελοκινητήρων των Δ/Η ADtranz και το πού μπορεί να οδηγήσουν οι αναχρονιστικοί κανονισμοί και οι παραλογισμοί του συστήματος, καταφέραμε να ανοίξουμε το μεγάλο θέμα των προμηθειών του ΟΣΕ. Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών δεσμεύεται ότι
θα επανέλθει ανοίγοντας τη συζήτηση ώστε οι κανονισμοί προμηθειών να επικαιροποιηθούν με βάση τα νέα τεχνικά δεδομένα αλλά και τις αρχές της διαφάνειας, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι του οργανισμού να μπορούν να πράττουν το καλύτερο για το συμφέρον του ελληνικού λαού, χωρίς φόβο και χωρίς να παρεμποδίζονται από τις αγκυλώσεις του συστήματος. 
 Πρέπει να σημειώσουμε δε ότι το καθεστώς νέο-αποικίας που έχουν ετοιμάσει για τη χώρα, μας οδηγεί σε επαγρύπνηση και για θέματα που σχετίζονται με προμήθειες και ενδεχόμενη πριμοδότηση ξένων ομίλων και πολυεθνικών. 

 Συνάδελφοι, οι καταγγελίες και επισημάνσεις μας είναι πάντα πολιτικές και δεν αφορούν πρόσωπα.

 Ο αγώνας των εργαζομένων σήμερα είναι πολύπλευρος. Το «κάτι που αλλάζει» ακουμπάει όλες τις πλευρές της ζωής και της δουλειάς μας. Έχουμε τις προτάσεις και σύντομα θα τις καταθέσουμε δημόσια.

 ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου