Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

3 ωρη Πανελλαδική στάση εργασίας από την ΓΣΕΕ

Με χτεσινό δελτίο τύπου η ΓΣΕΕ κηρύσσει τον ανένδοτο στην Κυβέρνηση και προκηρύσσει 3ωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας για την Τετάρτη 19/12/2012 και συλλαλητήριο στις 12.30 στην Κλαυθμώνος.(Το Μέγαρο Μαξίμου σε πανικό έχει καλέσει έκτακτη σύσκεψη για να αποφασιστούν οι αντιδράσεις της Κυβέρνησης στην 3ωρη στάση εργασίας που απειλεί να τινάξει στον αέρα την αγορά .)
Τα αιτήματα της ΓΣΕΕ >


·        να μη νομοθετηθεί η φορολογική λαιμητόμος μέσα από το «περίφημο» φορολογικό νομοσχέδιο με το οποίο η Κυβέρνηση ξαναεπιτίθεται κατά των μισθωτών, των συνταξιούχων και των απλών πολιτών. Αντιθέτως να αποκατασταθεί η φορολογική δικαιοσύνη, να παταχθεί η φοροαποφυγή, η φοροδιαφυγή και φοροκλοπή.
·        Να ακυρωθούν οι διαθεσιμότητες-απολύσεις, η εκ περιτροπής εργασία, η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, η ισοπέδωση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων.
·        Να ανατραπούν οι πολιτικές της ύφεσης, της αποβιομηχάνισης, των ιδιωτικοποιήσεων - εκποιήσεων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιου-σίας.

Όλοι μαζί στην 3ωρη στάση εργασίας
Όλοι μαζί στον αγώνα να ακυρώσουμε τις άδικες, καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές της Κυβέρνησης και της Τρόικα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου