Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Γ. Αναγνωστόπουλου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση του συναδέλφου Γ. Αναγνωστόπουλου , για τα αποτελέσματα των χτεσινών εκλογών στον ΟΣΕ 
Απο τους λίγους γνώστες της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί των σιδηροδρομικών αλλά και του εγχώριου γίγνεσθαι , ο συνάδελφος Αναγνωστόπουλος κάνει αναφορά στις επικείμενες εξελίξεις τονίζοντας πως δεν πρέπει να αφήσουμε τον σιδηρόδρομο να γίνει το πρώτο θύμα στον βωμό της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων. Ολόκληρη η ανακοίνωση >

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,


Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας στην διαδικασία των εκλογών.

Εύχομαι στον νικητή των εκλογών καλή επιτυχία στην υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων και της Ελληνικής Κοινωνίας από την θέση που τον εξέλεξαν οι σιδηροδρομικοί.

Η στάση που τήρησαν στην όλη διαδικασία οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του χώρου καταγράφηκε στην συνείδηση των εργαζομένων και θα κριθούν για αυτή. Οι περιστάσεις σήμερα είναι κρίσιμες για την υπόσταση όλου του Ελληνικού σιδηροδρόμου.

Ήδη οι δύο Σιδηροδρομικοί Οργανισμοί της χώρας ακόμη και κατά δήλωση των υπευθύνων της κυβέρνησης, έχουν εξυγιανθεί οικονομικά, παρουσιάζοντας κέρδη χρήσεως.

Θα πρέπει συνεπώς όλοι οι εμπλεκόμενοι να γνωρίζουν ότι:

Οποιαδήποτε παραχώρηση μικρού ή μεγάλου ποσοστού ή του συνόλου των μετοχών, οποιαδήποτε εταιρείας με σιδηροδρομικό αντικείμενο στον ιδιωτικό τομέα θα δημιουργήσει ιδιωτικό μονοπώλιο στη χώρα μας και θα αποτελέσει οικονομικό, νομικό και πολιτικό αδίκημα, σημασίας και μεγέθους μεγαλύτερου αυτού του σκανδάλου της SIEMENS.

Ο πολιτικός χρόνος είναι πολύ πυκνός και χρειάζεται με ενότητα στην δράση να αντιδράσουμε σε όσα σχεδιάζει η τρικομματική κυβέρνηση για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.

Ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος αποτέλεσε τον πρώτο στόχο στην συκοφάντηση του Δημόσιου Τομέα.
Ας μην αφήσουμε να γίνει το πρώτο θύμα.


Γεώργιος Αναγνωστόπουλος          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου