Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Απομονώστε τους


Το στέκι της έλξης και με αφορμή την σημερινή επίθεση ακροδεξιών σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Δ. Στρατούλης) δημοσιεύει την δουλειά του Άρη Χατζηστεφάνου για τον guardian και την άνοδο της ακροδεξιάς στην χώρα.....
Δικό μας σύνθημα > Απομονώστε τους .

4 σχόλια:

  1. Είναι κρίμα να παίρνεται πολιτική θέση μέσα από το συγκεκριμένο blog και μάλιστα να κάνετε και υποδείξεις....υπάρχουν σοβαρότατα θέματα να προβάλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι υπόδειξη η άποψη για την απομόνωση των νεοναζιστών τότε χαιρόμαστε να κάνουμε τέτοιου είδους υποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιμαει το στεκι που παιρνει (εστω και αργα) πολιτικη θεση πανω σε αυτο το σοβαρο ζητημα.Μπορει το blog να αναφερεται σε σιδηροδρομικα ζητηματα αλλα και οι σιδηροδρομικοι ειναι μελη της κοινωνιας που βαλλεται απο φασιστικα <>.Ελπιζω να συνεχιστει εστω και υπο αυτη την μορφη ο αντιφασιστικος αγωνας ωστε να απονομιμοποιηθει ηθικα η φασιστικη ρητορια.

    Υ.Γ Ανωνυμε υποδειξη ειναι αυτο που κανεις.Αν θεωρεις οτι υπαρχουν σοβαροτερα θεματα περιμενε να τα διαβασεις ή γραψτα.Δεν νομιζω οτι το στεκι σε εχει απογοητευσει σε σχεση με την σοβαροτητα των θεματων που βαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές ήταν οι λαθρομετανάστες, σήμερα οι βουλευτές που έχουν άλλη άποψη, αύριο να περιμένουμε όσοι έχουμε μια διαφορετικά άποψη να έρθουν στο σπίτι μας αυτά τα αρρωστημένα μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή