Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εκτροχιάστε τις ιδιωτικοποιήσεις


Εκτροχιάστε τις ιδιωτικοποιήσεις από infowar
Το ντοκιμαντέρ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών κατά των ιδιωτικοποιήσεων.
Η εκπληκτική δουλειά της ομάδας του Α.Χατζηστεφάνου για τον σιδηρόδρομο. 

2 σχόλια:

  1. Εμπεριστατωμένο μεστό και εύστοχο το βίντεο,οι εμβόλιμες θέσεις των καθηγητών και των τέως συναδέλφων μου αποδεικνύουν γιατί δεν μπορεί και δεν πρέπει να ιδιωτικοποιοιθεί ο σιδηρόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλό θα ήταν να τονίζαμε και την λειτουργία του σιδηρόδρομου, στις πιό αντίξοες και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όταν κανένα ΜΜΜ δεν κινείται, οι θαυματοποιοί κατορθώνουν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους ( αναφορά της δημοσιογράφου Παναγιωταρέας,παρούσα στα χειριστήρια, δίπλα στο Μηχανοδηγό! ήταν η πρώτη της φορά που κυκλοφόρησε με τραίνο στην Ελλάδα), τότε που η χώρα είχε κατακλυσθεί από χιόνια και κυκλοφορούσαμε μόνον εμείς!!!!!. Τότε μόνον "θυμούνται" και γνωρίζουν και οι ...... άλλοι, την σιγουριά όσο και την ασφάλεια των σιδηροδρόμων!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή