Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πειθαρχικός έλεγχος για τις παραβιάσεις ταχύτητας

Γιατί δεν αλλάζουν τους δρομολογιακούς χρόνους όταν παραδέχονται την έλλειψη υλικών και ανθρώπινων πόρων για την αποκατάσταση των ανωμαλιών στην υποδομή ;

Οι υπηρεσίες του ΟΣΕ με έγγραφο που κοινοποίησαν στην ΔΙΚΑΜ εφιστούν την προσοχή των μηχανοδηγών στην τήρηση των βραδυποριών στο τμήμα γραμμής Τιθορέα - Δομοκός .
Φυσικά η ΔΙΚΑΜ  επισημαίνει στους μηχανοδηγούς ότι η παραβίαση ταχύτητας αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και επισημαίνει στα Γραφεία Έλξης να προβαίνουν σε ελέγχους στις ταινίες .
Αντί όμως να ζητήσει και την αλλαγή στους χρόνους των δρομολογίων 
περιορίζεται μόνο στην -αυτονόητη -πειθαρχική δίωξη όσων παραβιάζουν ταχύτητες.


Μάλιστα καλεί το προσωπικό να λάβει ενυπόγραφα γνώση , προκειμένου να στηθεί το σκηνικό για τις νέες πειθαρχικές διώξεις.

Οι μηχανοδηγοί οφείλουμε να απαντήσουμε, τηρώντας ΟΛΕΣ τις βραδυπορίες στο ακέραιο , προκειμένου να καταλάβουν οι κύριοι αυτοί ότι δεν θα γίνουμε εμείς   θύματα της απαξίωσης της συντήρησης της υποδομής και του σιδηροδρόμου 


Φυσικά το επίμαχο έγγραφο μεταθέτει ΟΛΕΣ τις ευθύνες στον μηχανοδηγό για άλλη μια φορά  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου