Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επέμβαση των ΜΑΤ στα Σεπόλια -Η απάντηση στο χέρι των εργαζομένων

H οργή είναι κακός σύμβουλος και για αυτό θα γράψουμε λίγα για να μην μετανιώσουμε αργότερα.
Στις 03.40 τα ξημερώματα , 7 διμοιρίες των ΜΑΤ εισέβαλαν στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια καταλαμβάνοντας τον χώρο.
7 διμοιρίες ΜΑΤ εναντίον εργαζομένων από την Κυβέρνηση Σαμαρά , την Κυβέρνηση της επαναδιαπραγμάτευσης .
Υποχρέωση των συνδικάτων να απαντήσουν μαζικά κ ακόμα ποιο δυναμικά .
Είμαστε περισσότεροι η σπίθα ας γίνει πυρκαγιά.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι ήττα των εργαζομένων η επίταξη. Αντίθετα είναι επίδειξη πανικού, αλλαζονείας και αυταρχισμού από την Κυβέρνηση.
    Μήπως οι επιταγμένοι του μετρό πρέπει να εργάζονται πλεόν φορώντας χακί στολές ή παραλλαγής με δίκωχα και πηλίκια; Και σαρδέλλες στα μανίκια; Έτσι συμβολικά, να δίνουν το μήνυμα...
    Επίσης να κάνουν πολύ φασαρία. Μετά την πρωινή βάρδιά τους, κάθε απόγευμα μια πορεία στο κέντρο, παρουσία ή και σαματάς στους σταθμούς με πλακάτ, τενεκέδες, κατσαρόλες, τύμπανα κλπ. Μπορούν να γράψουν συνθήματα και να κολλήσουν αφίσες στους σταθμούς και το τούνελ; Ή να βάψουν τους συρμούς σε χρώματα παραλλαγής; Αν όχι οι εργαζόμενοι, οι γραφιτάδες; Πούντοι τώρα που χρειάζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή